Ihonhoitosarjat

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

AveneAvène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Bottega Verde

Bottega Verde on italialainen kosmetiikkasarja, joka luottaa luonnollisuuteen. Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Erityishuomion kohteena on tuotteen koko elinkaaren vaikutus sekä ihmiseen että luontoon. Bottega Verden tuotteista 70% on vegaanisia ja 99% pakkauksista on kierrätettäviä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Favora

Favoran jokainen tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Hoitosarja sopiikin hyvin herkkäihoisille, jotka kaipaavat toimivaa ja mutkatonta ihonhoitoa. Sarjasta löytyy tuotteet ihon hoitoon ja kosteutukseen. Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja ja puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

La_roche_posayLa Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Lierac

Lierac on ylellinen dermokosmeettinen sarja, joka on erikoistunut ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin. Lierac-sarjassa yhdistyvät tiede ja kasveista saadut aktiiviaineet.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Okabo Organics

Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka pääraaka-aineena on ihoa ja  hiuksia hoitava puhdas Arganöljy. Se hellii ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Arganöljy sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA