Videoapteekki

Asioi apteekissamme etänä älylaitteellasi!

Älylaiteelle ladattava Remomedi-sovellus mahdollistaa asioinnin ääni- tai videopuhelun avulla apteekissamme. Sovelluksen välityksellä voit tilata reseptilääkkeesi ja muut apteekkituotteet.

Alkuun pääset lataamalla Remomedi-sovelluksen käyttöjärjestelmäsi sovelluskaupasta ilmaiseksi. Sovelluksen käyttöönotossa suoritetaan vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla. Jatkossa sovellukseen kirjaudutaan valitsemallasi PIN-koodilla. Vahva tunnistautuminen mahdollistaa reseptiasioinnin etänä – hyvä keino kiireisille työssäkäyville ihmisille. Sovelluksella voit asioida esimerkiksi lapsen puolesta tai hoitaa vanhempien asioita suomi.fi-valtuutuksella. Maksu onnistuu mobiilimaksuna heti etäasioinnin yhteydessä tai toimituksen yhteydessä.

Apteekkiin soittaessa sovelluksella, vastaamme puheluun ja voit hoitaa apteekkiasiasi kuin olisit paikan päällä. Mikäli emme heti ehdi vastata, soitamme teille takaisin sovellutuksen välityksellä. Voit myös valita soittopyynnölle ajankohdan, jolloin teille parhaiten sopii vastata puheluun.

Asioinnin yhteydessä voit päättää noudatko ostoksesi aukioloaikanamme, haluatteko käyttää noutoautomaattiamme tai voit myös valita kotiinkuljetuksen. Noutoautomaatista voit noutaa ostoksesi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Sovelluksen käyttäminen on ilmaista, maksat vain ostamistasi tuotteista.

 

Palvelemme videopuheluita ma-pe 9-18, La 9-16

 

Linkki opetusvideoon