Ihonhoito- ja kosmetiikkasarjat

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Atopik

Kotimainen Atopik-ihonhoitosarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty herkän ihon hoitoon. Tuotteiden teho perustuu suomalaisen luomukauran ja metsämustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotteet kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luonnollisesti, mikä tekee tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille. Tuotesarjasta löydät kattavan valikoiman kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Avène

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Eucerin                           

Hoitava Eucerin – ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kliinisesti testattu ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa, erityisesti herkälle iholle. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Koskikaran apteekin valikoimasta löydät laajan valikoiman Eucerin tuotteita, nyt myös uudistuneet Eucerin DermatoCLEAN (Hyaluron) – puhdistustuotteet, sekä muita uutuuksia.

Tuotesarjan omille sivuille »

https://www.facebook.com/Eucerin.Fi

 

Favora

Favoran jokainen tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Hoitosarja sopiikin hyvin herkkäihoisille, jotka kaipaavat toimivaa ja mutkatonta ihonhoitoa. Sarjasta löytyy tuotteet ihon hoitoon ja kosteutukseen. Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja ja puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Lily Lolo

Tasokkaat mineraalimeikit laadukkaista raaka-aineista

Lily Lolo tarjoaa asiantuntevasti formuloituja koostumuksia yhdistettynä korkeaan laatuun ja erittäin kattaviin sävyvalikoimiin. Tuotteissa ei käytetä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille.

Vuonna 2005 englantilainen Vikki Khan alkoi valmistaa omia mineraalimeikkisekoituksia kotonaan ja nimesi sarjan sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan. Syntyi kulttimaineeseen noussut mineraalimeikkisarja, josta on rakentunut vuosien varrella kansainvälisesti rakastettu kauneusbrändi, jota myydään tänä päivänä sadoissa huippusalongeissa sekä tarkoin valituissa myymälöissä ympäri maailmaa.

Nyt nämä ihanat mineraalimeikit saatavilla myös meiltä Koskikaran apteekista!

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

CeraVe

CeraVe – ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon.

CeraVe sisältää kolmea eri keramidia jotka auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tuntia.

CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

 

Tuotesarjan omille sivuille >>

A-Derma

KAURAN HOITAVAA VOIMAA HERKÄLLE IHOLLESI

A-DERMA-sarjan tuotteet pohjautuvat kauran luonnolliseen tehoon sekä pitkäjänteiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Sarjan tuotteet on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. Sarjan sydän on luomuviljelty Rhealba®-kaura, joka on tarkkaan valittu sen ainutlaatuisten ihonhoidollisten ominaisuuksiensa vuoksi. Nämä ihonhoitotuotteet ovat kasviperäisiä joiden vaikuttavat aineet  rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoasi turvallisesti. Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti.

 

Tuotesarjan omille sivuille >>

Ducray

Ducray sarja tarjoaa tehokkaat hoitoratkaisut ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen hyvinvointiin. Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat tuotteet niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, kutisevalle päänahalle ja iholle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Ihonhoitosarjoista löydät kokonaisvaltaisen ratkaisun epäpuhtaalle ja akneiholle.  Päivittäistä elämää helpottavat hoitoratkaisut – Ducray!

Tuotesarjan omille sivuille >>