Palvelut

Avainasiakkuus

Liittyessäsi Koskikaran Apteekin Avainasiakkaaksi voimme palvella sinua entistä yksilöllisemmin ja saat myös rahallisia etuja. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset.

Avainasiakkaana saat henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja, sekä tietoa erilaisista tapahtumista. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla voimme myös tiedottaa sinua erilaisissa lääkkeisiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa.

Liittyminen on helppoa ja maksutonta. Täytät vain liittymissopimuksen ja kanta-asiakkuus alkaa välittömästi, kun tiedot on saatu rekisteriin.

Hyödynnä palvelumme täysin maksutta, ilman sitoumuksia.

Lisätietoja sekä liittymislomake löytyvät täältä.

Koskikaran apteekin tietosuojaseloste

 

S-Bonusta itsehoitotuotteista

 

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

 

Inhalaatiohoidon tarkistuspalvelu

Palvelussa farmaseutti käy apteekilla rauhallisessa tilassa kanssasi läpi astma- tai keuhkoahtaumatautilääkkeiden oikeaa inhalointitekniikkaa. Yhdessä käydään läpi myös laitteen puhdistukseen ja suun hoitoon liittyviä asioita. Palvelu sopii uusille lääkkeiden käyttäjille ottotekniikan opetteluun, mutta myös pidempään lääkettä käyttäneille. Oikea ottotekniikka on lääkkeiden käytön ja tehon kannalta tärkeää.

Palvelun hinta on 20 €, Avainasiakkaille 10 €

 

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Palvelussa farmaseutti tarkistaa päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet käytössäsi olevista lääkkeistä. Lisäksi farmaseutti varmistaa lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin.

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä tapaaminen, jossa käsitellään Sinun tarpeidesi mukaan lääkehoitoon liittyä kysymyksiä, huolia ja ongelmia. Sinulla on mahdollisuus keskustella lääkkeistä farmaseutin kanssa rauhallisessa ympäristössä. Tarkistuksesta annetaan mukaan kirjallinen yhteenveto, jonka avulla saatu neuvonta on helppo muistaa. Yhteenvedon voi tarvittaessa myös näyttää lääkärille.

Palvelun hinta on 30 €, Avainasiakkaille 15 €

 

 

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelun tarkoituksena on helpottaa Sinua ottamaan oikeat lääkkeet, oikeaan aikaan, kun lääkkeitä on paljon. Annosjakelu on hyvä vaihtoehto silloin, jos  Sinulla on paljon pitkäaikaislääkityksiä, joiden annostuksessa tapahtuu harvoin muutoksia.

Annosjakelussa lääkkeet toimitetaan kahden viikon jaksoissa, pakattuna valmiiksi pieniin kerta-annospusseihin. Annosjakeluun soveltuvat vain tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet. Muun muotoiset lääkkeet voidaan toimittaa normaaliin tapaan apteekista esim. voiteet, silmätipat ja yskänlääkkeet.

Annosjakelun ansiosta myös lääkehävikin määrä vähenee, kun lääkkeet hankitaan vain kahdeksi viikoksi kerrallaan. Näin ollen ei jää käyttämättömiä lääkkeitä, jos lääke ei jostain syystä sovellukaan Sinulle ja se joudutaan vaihtamaan. Kysy lisää annosjakelupalvelusta ja tee sopimus apteekissamme.

3 €/ viikko (1.2.2023 alkaen)

HUOM. Hintaan sisältyy kotiinkuljetus Valkeakosken alueella

 

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelu Valkeakosken alueella arkisin ma-pe kaikille ilmainen!

 

Noutoautomaatti

Valmiiksi maksetut tilatut lääkkeet, ravintolisät, laitteet yms. tietyin rajauksin voi noutaa kauppakeskuksen aukioloaikoina apteekin ulkopuolella sijaitsevasta noutoautomaatista.

 

Lääkejätteet

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn, joten ne on syytä palauttaa apteekkiin. Apteekki toimittaa vanhentuneet lääkkeet ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

Lajittele apteekkiin tuotavat lääkejätteet näin:

  • Poista potilastietoja sisältävät tarrat. Poista tabletit alkuperäispakkauksistaan. Läpipainopakkauksista ei tarvitse lääkkeitä poistaa. Nestemäiset lääkkeet palautetaan alkuperäispakkauksissaan.
  • Tuo lääkkeet apteekkiin läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa.
  • Jodia sisältävät lääkkeet palautetaan erillisessä läpinäkyvässä muovipussissa alkuperäispakkauksissaan. Jodipitoisia valmisteita ovat mm. Jodix-, Betadine- ja Iodosorb-valmisteet.
  • Rikkoontuneet elohopeakuumemittarit on pakattava tiiviisti elohopean höyrystymisen estämiseksi esimerkiksi kannelliseen lasipurkkiin.
  • Ruiskut ja neulat erillään lääkejätteistä. Pakkaa ne läpäisemättömään pakkaukseen, esim. tyhjään pulloon tai purkkiin.
  • Tyhjät insuliiniruiskut voit hävittää kotitalousjätteen mukana

 

Verenpaineen mittaus

Apteekissa on rauhallinen verenpaineen mittauspiste, jossa voimme mitata verenpaineesi. Palvelun hinta on 2 €, Avainasiakkaille maksuton. Verenpaine mitataan kaksi kertaa ja tulokset kirjataan asiakkaalle annettavaan verenpainekorttiin.

 

Reseptien uusinta

Uusimme sekä paperisia että sähköisiä reseptejä. Uusimispalvelun hinta on 2 €, Avainasiakkaille maksuton. Tarkastamme reseptin oikeellisuuden, annostuksen, lääkevaihdon, kelakorvaukset ja lääkkeiden yhteisvaikutukset. Pitkään jatkuvan hoidon onnistumisen kannalta on kuitenkin tärkeää, että käydään lääkärissä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa.

 

Yhdyshenkilöt

Apteekissamme Sinua palvelevat Apteekkariliiton koulutuksen saaneet astman, diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien lääkintään erikoistuneet farmaseutit. Kysy lisää apteekistamme.